- Autor: hlavca
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 100 |
Oleje (všechny druhy) | 7 |
Cibule | 15 |
Česnek | 5 |
Rajský protlak | 30 |
Rajčata | 100 |
Mouka pšeničná hladká | 5 |
Rýže natural syrová | 40 |
Dochucovadla:
provensalske bylinky, bobkovy list, nove koreni, sul, pepr, drceny kmin
Energetická hodnota celkem: 1975 kJ
Bílkoviny (g): 25,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 48,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
osolene, opeprene a naklepane maso opeceme, pridame cesnek, cibuli, okminujeme, pridame bylinky, rajsky protlak, bobk. list, nove koreni, podlijeme vodou, dusime. oloupana rajcata pridame k masu, pak zahustime k'moukou
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.