- Autor: josephus
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sójová omáčka | 40 |
Oleje (všechny druhy) | 40 |
Kompot průměr | 350 |
Rajský protlak | 80 |
Cibule | 100 |
Cukr průměr | 10 |
Vejce celá průměr | 110 |
Víno bílé suché | 250 |
solamyl | 20 |
Kuřecí prsa bez kůže | 300 |
Energetická hodnota celkem: 6405 kJ
Bílkoviny (g): 88,
Tuky (g): 55,
Sacharidy (g): 170,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 111,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 801 kJ
Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 6.9, Sacharidy (g): 21.3, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 13.9, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.