- Autor: HelMad
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr | 500 |
Vejce celá průměr | 110 |
Cukr průměr | 72 |
Mouka pšeničná hladká | 200 |
Tvaroh odtučněný albert Quality | 250 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 6522 kJ
Bílkoviny (g): 84,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 243,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 99,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 544 kJ
Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 2.2, Sacharidy (g): 20.3, SAFA (g): 1.1, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Tvaroh smícháme s 40g cukru, ostatní ingredience pouijeme na těsto, z bílku šleháme sníh ten přidáme do těsta nakonec.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.