- Autor: STOB
- STOB recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Těstoviny průměr syrové | 45 |
| Mrkev | 40 |
| Celer řapíkatý | 30 |
| Cibule | 20 |
| Česnek | 6 |
| Oleje (všechny druhy) | 5 |
| Hovězí maso zadní průměr | 70 |
| Rajčata | 50 |
| Rajský protlak | 20 |
| Eidam 20 % průměr | 20 |
Energetická hodnota celkem: 1852 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 47,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Zeleninu omyjeme, mrkev a celer nakrájíme na kostičky. Na rozehřátém oleji orestujeme jemně krájenou cibuli a česnek, přidáme mleté maso a důkladně ho opečeme. Pak doplníme mrkví, celerem a rajským protlakem, dusíme a jako poslední přidáme krájená rajčata. Do zapékacího pekáčku rozložíme masovou směs, plátky lasagní, posypeme strouhaným sýrem a dáme do trouby asi na 30 minut zapéct.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






