- Autor: wayra
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 3.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Pór | 200 |
| Mrkev | 5 |
| Celer - bulva | 5 |
| Máslo | 10 |
| Mouka pšeničná hladká | 5 |
| Smetana na vaření 10 % tuku průměr | 5 |
Energetická hodnota celkem: 700 kJ
Bílkoviny (g): 5,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 17,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 233 kJ
Bílkoviny (g): 1.7, Tuky (g): 2.7, Sacharidy (g): 5.7, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 2.7, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Rozpustíme máslo, přidáme lžíci hladké mouky a promícháme, zalejeme vodou, přidáme nakrájený pórek a povaříme. Opepříme, osolíme, můžeme přidat polévkovou zeleninu, zel. bujón a smetanu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.







