- Autor: Petrajda
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory vařené | 150 |
Celer - bulva | 150 |
Mrkev | 150 |
Petržel - kořen | 150 |
Cibule | 100 |
Okurky sterilované | 150 |
Hrášek zelený sterilovaný | 150 |
Majonéza Light (Hellmanns) | 100 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 3385 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 29,
Sacharidy (g): 115,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 58,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 677 kJ
Bílkoviny (g): 4.6, Tuky (g): 5.8, Sacharidy (g): 23, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 11.6, Vláknina (g): 4.4, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Uvaříme brambory ve slupce, zeleninu očistíme a uvaříme do poloměkka ve vodě s octem, solí, celým pepřem, novým kořením a bobkovým listem. Druhý den vše nakrájíme na drobné kostičky, promícháme, přidáme trochu láku z okurek a majonézu, necháme rozležet.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.