- Autor: saska97
 - Porce: 6.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Těstoviny průměr syrové | 170 | 
| Hovězí maso přední průměr | 200 | 
| Vepřové libové průměr | 200 | 
| Oleje (všechny druhy) | 20 | 
| Máslo | 170 | 
| Mrkev | 50 | 
| Rajský protlak | 400 | 
| Mouka pšeničná hladká | 70 | 
| Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr | 200 | 
Energetická hodnota celkem: 15493 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 114, 
                                                        Tuky (g): 237, 
                                                        Sacharidy (g): 271,
                                                        SAFA (g): 106,
                                                        Cukry (g): 71,
                                                        Vláknina (g): 15,
                                                        Sůl (g): 4
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 2582 kJ
Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 39.5, Sacharidy (g): 45.2, SAFA (g): 17.7, Cukry (g): 11.8, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






