- Autor: EvaKon
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rohlík tukový průměr | 200 |
Jablka | 710 |
Mléko polotučné čerstvé průměr | 700 |
Vejce celá průměr | 165 |
Cukr průměr | 30 |
Máslo | 22 |
Energetická hodnota celkem: 7438 kJ
Bílkoviny (g): 59,
Tuky (g): 50,
Sacharidy (g): 267,
SAFA (g): 25,
Cukry (g): 143,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1488 kJ
Bílkoviny (g): 11.8, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 53.4, SAFA (g): 5, Cukry (g): 28.6, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.