- Autor: sonjana
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Oleje (všechny druhy) | 60 |
Máslo | 30 |
Cibule | 100 |
Zelí bílé hlávkové | 350 |
Brambory vařené | 550 |
Vejce celá průměr | 55 |
Energetická hodnota celkem: 5554 kJ
Bílkoviny (g): 24,
Tuky (g): 89,
Sacharidy (g): 107,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1851 kJ
Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 29.7, Sacharidy (g): 35.7, SAFA (g): 7, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 7.3, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.