- Autor: Novakova
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 15.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Brambory vařené | 1000 |
| Cibule | 100 |
| Celer - bulva | 200 |
| Mrkev | 200 |
| Pastiňák | 200 |
| Jablka | 400 |
| Vejce celá průměr | 250 |
| Oleje (všechny druhy) | 100 |
| Ocet | 100 |
| Sůl | 2 |
Energetická hodnota celkem: 10810 kJ
Bílkoviny (g): 63,
Tuky (g): 125,
Sacharidy (g): 297,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 105,
Vláknina (g): 51,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 721 kJ
Bílkoviny (g): 4.2, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 19.8, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 3.4, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






