TOPlist
Sledujte nás:

Hovězí pečené s pečeným bramborem a fazolkami

Zpět
  • Autor: Lerry
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

pepř, steak koření, kari, sůl

Energetická hodnota celkem: 8127 kJ

Bílkoviny (g): 127, Tuky (g): 88, Sacharidy (g): 155, SAFA (g): 24, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 30, Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 2032 kJ

Bílkoviny (g): 31.8, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 38.8, SAFA (g): 6, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 7.5, Sůl (g): 1.8

Postup přípravy

Falešnou svíčkovou okořenit, obalit v koření, nejprve zprudka opéct, pak podlít a péct v troubě. nakonec do výpeku přidat česnek, trochu kari, je možné trochu zahustit moukou. Podáváme se zelenýma fazolka a pečeným bramborem

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři