- Autor: Lerry
- Doba přípravy (min.): 90
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelené fazolky v konzervě | 500 |
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Mouka pšeničná hladká | 5 |
Koření průměr | 10 |
Česnek | 5 |
Hovězí svíčková průměr | 500 |
Brambory pečené | 800 |
Dochucovadla:
pepř, steak koření, kari, sůl
Energetická hodnota celkem: 8127 kJ
Bílkoviny (g): 127,
Tuky (g): 88,
Sacharidy (g): 155,
SAFA (g): 24,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 30,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 2032 kJ
Bílkoviny (g): 31.8, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 38.8, SAFA (g): 6, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 7.5, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Falešnou svíčkovou okořenit, obalit v koření, nejprve zprudka opéct, pak podlít a péct v troubě. nakonec do výpeku přidat česnek, trochu kari, je možné trochu zahustit moukou. Podáváme se zelenýma fazolka a pečeným bramborem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.