TOPlist
Sledujte nás:

Hovězí, fazolky a brambory z jednoho hrnce

Zpět
  • Autor: petrany
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso zadní průměr120
Fazolky150
Brambory zimní150

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 1647 kJ

Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 38, SAFA (g): 6, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Na oleji osmaneme na nudličky pokrájené maso, podlijeme a dusíme témeř do měkka. Přidáme fazolky a po změknutí i brambory.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři