- Autor: rytuska
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 50 |
Paprika zelená | 100 |
Rajský protlak | 130 |
Česnek | 17 |
Žampiony | 200 |
Fazole červené sterilované (Bonduelle) | 240 |
Mouka pšeničná hladká | 25 |
Dochucovadla:
Pepř, sůl, chili, oregano.
Energetická hodnota celkem: 2338 kJ
Bílkoviny (g): 29,
Tuky (g): 4,
Sacharidy (g): 98,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 36,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 585 kJ
Bílkoviny (g): 7.3, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 24.5, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
cubuli zpěníme na lžíci oliv. oleje, pak přidáme nakrájenou papriku, rajčatový protlak, rozmačkaný česnek, steril. nebo čerštvé žampiony a udusíme do měka. Pak otevřeme plechovku bílých fazolí, propláchneme je a přidáme do hrnce. Zamustíme zátřepkou z mouky. Dochutíme solí, pepřem, chili, oreganem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.