- Autor: Petrajda
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cukr průměr | 20 |
Mléko polotučné průměr | 500 |
Pudink vanilkový - prášek | 40 |
Energetická hodnota celkem: 1820 kJ
Bílkoviny (g): 15,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 71,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 55,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 607 kJ
Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 23.7, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 18.3, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Větší část mléka zahříváme s cukrem až k varu. Ve zbylém mléce rozmícháme pudingový prášek, vlijeme za stálého míchání do vařícího mléka a mícháme 2 minuty.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.