- Autor: zuzikvaf
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Kuřecí prsa | 120 |
| Jogurt bílý polotučný 3 % tuku průměr | 40 |
| Česnek | 5 |
| Oleje (všechny druhy) | 7 |
| Cibule | 10 |
| Rýže Basmati syrová | 40 |
| Mrkev | 20 |
| Kukuřice bonduel sterilovaná | 10 |
| Hrášek zelený sterilovaný | 10 |
| Okurka salátová | 150 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, sušený tymián
Energetická hodnota celkem: 1713 kJ
Bílkoviny (g): 36,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 44,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Maso osolíme a opepříme, z jogurtu, citronové šťávy a prolis. česneku uděláme marinadu, maso v ní necháme v chladu uležet. Misku vytřeme olejem, rozložíme maso, potřeme zbylou marinádou, poklademe proužky cibule a posypeme špetkou tymiánu, zapečeme v troubě asi 20 min. Podáváme se zeleninovou rýží.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






