TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zapečený květák

Zpět
  • Autor: Romazelda
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, muškátový oříšek

Energetická hodnota celkem: 5815 kJ

Bílkoviny (g): 73, Tuky (g): 104, Sacharidy (g): 40, SAFA (g): 64, Cukry (g): 27, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1454 kJ

Bílkoviny (g): 18.3, Tuky (g): 26, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 16, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

květák uvaříme do měkka, pokrájený na kousky vložíme do zapékací misky, osolíme, opepříme a zalijeme 4 rozšlehanými vajíčky ve smetaně, ochucené muškátovým oříškem. Nahoru nastrouháme 150g 30% tvrdého sýra a vše zapečeme.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři