TOPlist


Aljašská treska na másle

  • Uživatelský recept
  • Autor: Alena15
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Treska filé500
Máslo26
Cibule80

Energetická hodnota celkem: 2443 kJ

Bílkoviny (g): 82, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 8 SAFA (g): 12 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 814 kJ

Bílkoviny (g): 27.3, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 2.7 SAFA (g): 4 Cukry (g): 1.7 Vláknina (g): 0.3 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl,kmín

Postup přípravy

Alobal pomažeme máslem a na něj položíme osolenou a okmínovanou tresku.Posypeme cibulí ,zabalíme a pečeme v troubě asi 15 min.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma