- Autor: makov
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Eidam 30 % průměr | 70 | 
| Oleje (všechny druhy) | 20 | 
| Fazolové lusky zelené (Bonduelle) | 300 | 
Energetická hodnota celkem: 1810 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 21, 
                                                        Tuky (g): 35, 
                                                        Sacharidy (g): 10,
                                                        SAFA (g): 11,
                                                        Cukry (g): 5,
                                                        Vláknina (g): 0,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 905 kJ
Bílkoviny (g): 10.5, Tuky (g): 17.5, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
10 min vařené zelené fazolové lusky zcedíme. Na olivovém oleji orestujeme 2 stroužky česneku na plátky, přidáme 1/2 lžičky ml. skořice a odstavíme z ohně. Smícháme dohromady, nahoru nastrouhat sýr nebo nakrájet vajíčko natvrdo.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









