- Autor: makov
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Eidam 30 % průměr | 70 |
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Fazolové lusky zelené (Bonduelle) | 300 |
Energetická hodnota celkem: 1810 kJ
Bílkoviny (g): 21,
Tuky (g): 35,
Sacharidy (g): 10,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 905 kJ
Bílkoviny (g): 10.5, Tuky (g): 17.5, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
10 min vařené zelené fazolové lusky zcedíme. Na olivovém oleji orestujeme 2 stroužky česneku na plátky, přidáme 1/2 lžičky ml. skořice a odstavíme z ohně. Smícháme dohromady, nahoru nastrouhat sýr nebo nakrájet vajíčko natvrdo.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.