TOPlist


uzené knedlíky

  • Uživatelský recept
  • Autor: svataj
  • Porce: 20.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Veka500
Moravské uzené500
Vejce celá průměr300
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr500
Mouka pšeničná hrubá400
Zelí bílé kysané1000
Cibule300
Sádlo vepřové škvařené50

Energetická hodnota celkem: 24043 kJ

Bílkoviny (g): 294, Tuky (g): 194, Sacharidy (g): 685 SAFA (g): 87 Cukry (g): 87 Vláknina (g): 65 Sůl (g): 28

Energetická hodnota na 1 porci: 1202 kJ

Bílkoviny (g): 14.7, Tuky (g): 9.7, Sacharidy (g): 34.3 SAFA (g): 4.4 Cukry (g): 4.4 Vláknina (g): 3.3 Sůl (g): 1.4

Postup přípravy

Houska i maso na kostky, žloutky se utřou s moukou a mlékem, přidá se houstka na sucho opražená a maso, nakonec sníh. Vaříme ve vymazaném hrnku ( naplnit do 3/4) ponořeném ve vodě - 25 min. od bodu varu. Krájíme na plátky. Zelí uvaříme na cibulce.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma