- Autor: lenixka
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole červené sterilované (Bonduelle) | 400 |
Kukuřice (Bonduelle) | 200 |
Rajský protlak | 60 |
Hovězí maso zadní průměr | 250 |
Vepřové libové průměr | 250 |
Cibule | 100 |
Rajčata | 250 |
Paprika červená | 100 |
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Dochucovadla:
chilli, pepr, sul
Energetická hodnota celkem: 8631 kJ
Bílkoviny (g): 137,
Tuky (g): 105,
Sacharidy (g): 139,
SAFA (g): 38,
Cukry (g): 67,
Vláknina (g): 31,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 2158 kJ
Bílkoviny (g): 34.3, Tuky (g): 26.3, Sacharidy (g): 34.8, SAFA (g): 9.5, Cukry (g): 16.8, Vláknina (g): 7.8, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.