- Autor: Theres
- Doba přípravy (min.): 40
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Mrkev | 300 | 
| Vejce celá průměr | 100 | 
| Párky drůbeží | 20 | 
| Eidam 30 % průměr | 30 | 
| Šunka krůtí prsní | 50 | 
| Kuřecí prsa | 300 | 
| Hořčice plnotučná | 5 | 
| Brambory vařené | 400 | 
| Rama s Olivovým olejem | 5 | 
| Oleje (všechny druhy) | 3 | 
| Cibule | 50 | 
Dochucovadla:
paprika lahůdková, sůl, pepř,petržel
Energetická hodnota celkem: 4652 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 116, 
                                                        Tuky (g): 27, 
                                                        Sacharidy (g): 97,
                                                        SAFA (g): 11,
                                                        Cukry (g): 25,
                                                        Vláknina (g): 18,
                                                        Sůl (g): 5
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1163 kJ
Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 24.3, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Maso naklepeme, osolíme, potřeme hořčicí. Poklademe šunkou sýrem, umíchaná vejce s petrželkou, rozříznutý párek napůl,. Vše zabalíme, spojíme špejlí a pečeme na 180 v troubě cca 25 min. Mrkev dusíme s cibulí. Brambory uvaříme.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









