- Autor: SBAneta
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 30.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Koření průměr | 3 |
Vločky ovesné průměr | 250 |
Mrkev | 20 |
Vejce celá průměr | 55 |
Eidam 30 % průměr | 250 |
Energetická hodnota celkem: 6875 kJ
Bílkoviny (g): 103,
Tuky (g): 66,
Sacharidy (g): 157,
SAFA (g): 34,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 229 kJ
Bílkoviny (g): 3.4, Tuky (g): 2.2, Sacharidy (g): 5.2, SAFA (g): 1.1, Cukry (g): 0.3, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Vločky namočit den dopředu, vodu slít, přidat podravku a nastrouhanou mrkev, zamíchat, přidat sýr. Osmažit do zlatova.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.