- Autor: Svaneyck
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Kuřecí prsa | 180 | 
| Oleje (všechny druhy) | 5 | 
| Cibule | 100 | 
| Mrkev | 180 | 
| Hrášek zelený sterilovaný | 125 | 
| Bujon kureci | 200 | 
| Rajský protlak | 10 | 
Dochucovadla:
Provensalske, bazalka, tymian
Energetická hodnota celkem: 1902 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 53, 
                                                        Tuky (g): 7, 
                                                        Sacharidy (g): 45,
                                                        SAFA (g): 1,
                                                        Cukry (g): 27,
                                                        Vláknina (g): 11,
                                                        Sůl (g): 3
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 634 kJ
Bílkoviny (g): 17.7, Tuky (g): 2.3, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 3.7, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Maso oprancime, pridame cibuli, cesnek. Posleze pridame bujon a nechame dusit. Po case prisypeme nakrajenou mrkev na kousicky a cekame dokud nezmekne. Nasledne pridame hrasek, jen tak dlouho aby se ohral a pak jeste protlak. Jidlo se podava s brmbory ci ryzi.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









