- Autor: Engilla
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Mouka pšeničná polohrubá | 250 | 
| Mléko kefírové 1 % tuku průměr | 560 | 
| Cukr průměr | 130 | 
| Jablka | 200 | 
| Oleje (všechny druhy) | 90 | 
| Vlašské ořechy | 30 | 
| Vejce celá průměr | 55 | 
| Prášek do pečiva | 20 | 
Energetická hodnota celkem: 11927 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 53, 
                                                        Tuky (g): 122, 
                                                        Sacharidy (g): 383,
                                                        SAFA (g): 20,
                                                        Cukry (g): 184,
                                                        Vláknina (g): 25,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 596 kJ
Bílkoviny (g): 2.7, Tuky (g): 6.1, Sacharidy (g): 19.2, SAFA (g): 1, Cukry (g): 9.2, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









