- Autor: Petrajda
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Celer - bulva | 200 |
| Mrkev | 100 |
| Brokolice | 50 |
| Majonéza | 70 |
| Jogurt bílý krémový s probiotickou kulturou (Hollandia) | 70 |
| Cizrna sterilovaná (Bonduelle) | 120 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 3849 kJ
Bílkoviny (g): 18,
Tuky (g): 68,
Sacharidy (g): 57,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1925 kJ
Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 34, Sacharidy (g): 28.5, SAFA (g): 6, Cukry (g): 14.5, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mrkev, celer a brokolici uvaříme ve vodě se solí a octem do poloměkka, necháme vystydnout. Jogurt smícháme s majolkou, zeleninu hrubě nastrouháme a přidáme okapanou cizrnu, zamícháme a necháme rozležet.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






