- Autor: kaka.machackova
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kečup | 200 |
Špagety bezvaječné syrové | 200 |
Eidam 30 % průměr | 300 |
Sójové nudličky (Bona Vita) | 100 |
Dochucovadla:
koření na pšagety sůl cibule
Energetická hodnota celkem: 8566 kJ
Bílkoviny (g): 157,
Tuky (g): 57,
Sacharidy (g): 206,
SAFA (g): 36,
Cukry (g): 46,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 10
Energetická hodnota na 1 porci: 857 kJ
Bílkoviny (g): 15.7, Tuky (g): 5.7, Sacharidy (g): 20.6, SAFA (g): 3.6, Cukry (g): 4.6, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 1
Postup přípravy
1. Špagety si uvaříme. 2. Na kapce oleje si zpěníme cibulku. 3. Přidáme sojový předem připravený granulát 4. Přidáme kečup a chvilku promícháváme. 5. špagety vyklopíme do pekáčku, přidáme kečupovou směs a posypeme nastrouhaným sýrem 6. Dáme zapéct asi na 20 minut při 180 stupních
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.