- Autor: pajazupa
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kapusta hlávková | 400 |
Pór | 135 |
Hera | 60 |
Smetana zakysaná light průměr | 190 |
Sójové nudličky (Bona Vita) | 50 |
Vejce celá průměr | 110 |
Mouka pšeničná hladká | 100 |
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr | 1000 |
Sýr tučný tvrdý 45 % - průměr | 200 |
Těstoviny průměr syrové | 250 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, kořenící směsi, muškátový oříšek
Energetická hodnota celkem: 14780 kJ
Bílkoviny (g): 178,
Tuky (g): 159,
Sacharidy (g): 329,
SAFA (g): 93,
Cukry (g): 77,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1848 kJ
Bílkoviny (g): 22.3, Tuky (g): 19.9, Sacharidy (g): 41.1, SAFA (g): 11.6, Cukry (g): 9.6, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Uvařit kapustu, sojové nudličky, osmahnout pórek. Vše nakrájet, smíchat se smetanou, vejcem a trochou mléka. Osolit, okořenit. Uvařit bešamel se sýrem. Vrstvit kapustová směs, bešamel, lasagně. Zapéct v troubě.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.