- Autor: martinapalanova
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 800 |
Cibule | 258 |
Mouka špaldová celozrnná | 15 |
Rajčatová štáva | 242 |
Oleje (všechny druhy) | 15 |
Voda | 250 |
Česnek | 10 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, majoránka, nové koření, jalovec
Energetická hodnota celkem: 7598 kJ
Bílkoviny (g): 162,
Tuky (g): 111,
Sacharidy (g): 47,
SAFA (g): 45,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1266 kJ
Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 18.5, Sacharidy (g): 7.8, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.