- Autor: juvinka
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
čočka červená loupaná ARAX | 200 |
Oleje (všechny druhy) | 8 |
Čedar 50 % průměr | 150 |
Vejce celá průměr | 100 |
Strouhanka | 85 |
Polabanka - mražená zelenina | 100 |
Energetická hodnota celkem: 7833 kJ
Bílkoviny (g): 108,
Tuky (g): 66,
Sacharidy (g): 192,
SAFA (g): 35,
Cukry (g): 33,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 979 kJ
Bílkoviny (g): 13.5, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 24, SAFA (g): 4.4, Cukry (g): 4.1, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Čočku uvaříme s bobkovým listem. Osolíme a promícháme s nastrouhaným čedaarem, vejci, zeleninou a dohustíme strouhankou. dochutíme. Vyložíme do vymazané a strouhankou vysypané formy a hodinu pečeme při 180 st. dozlatova. Podáváme s brambory nebo restovanou zeleninou a pečivem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.