TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

kedlubnovo-mrkvové zelí

Zpět
  • Autor: Agasi
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mrkev300
Kedlubna500
Olej palmojádrový, kokosový3

Dochucovadla:

sůl, pepř, kmín

Energetická hodnota celkem: 1281 kJ

Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 55, SAFA (g): 3, Cukry (g): 33, Vláknina (g): 20, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 641 kJ

Bílkoviny (g): 6.5, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 27.5, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 16.5, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Na trošce oleje zarestujeme nastrouhanou mrkev a kedlubnu , okořeníme a podlijeme, Dusíme do měkka.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři