- Autor: nantlova
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| rajčata krájená sterilovaná | 800 | 
| Šunka dušená strojová | 200 | 
| Celer řapíkatý | 120 | 
| Cibule | 100 | 
| Česnek | 15 | 
| Oleje (všechny druhy) | 15 | 
| Cukr průměr | 15 | 
| Parmezán 25 % průměr | 55 | 
Energetická hodnota celkem: 4349 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 69, 
                                                        Tuky (g): 47, 
                                                        Sacharidy (g): 67,
                                                        SAFA (g): 19,
                                                        Cukry (g): 45,
                                                        Vláknina (g): 28,
                                                        Sůl (g): 12
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1087 kJ
Bílkoviny (g): 17.3, Tuky (g): 11.8, Sacharidy (g): 16.8, SAFA (g): 4.8, Cukry (g): 11.3, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









