- Autor: jitavejrov
 - Doba přípravy (min.): 15
 - Uživatelský recept
 - Porce: 4.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Oleje (všechny druhy) | 1 | 
| Cibule | 1 | 
| Voda | 500 | 
| Kečup | 250 | 
| Perník průměr | 1 | 
Dochucovadla:
cukr,skořice,bobkový list,pepř celý
Energetická hodnota celkem: 1131 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 3, 
                                                        Tuky (g): 1, 
                                                        Sacharidy (g): 61,
                                                        SAFA (g): 0,
                                                        Cukry (g): 42,
                                                        Vláknina (g): 1,
                                                        Sůl (g): 5
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 283 kJ
Bílkoviny (g): 0.8, Tuky (g): 0.3, Sacharidy (g): 15.3, SAFA (g): 0, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Osmažíme malou cibuli,zalijeme vodou,přidáme koření a povaříme.Pak přidáme půl lahve sladkého kečupu,rozdrobený švestkový perník a povaříme.Po deseti minutách propasírujeme přes síto,osladíme a přidáme špetku skořice.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






