TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Fazolové lusky s česnekem a pršutem

Zpět
  • Autor: muriela
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

pepř, sůl

Energetická hodnota celkem: 1234 kJ

Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 37, SAFA (g): 2, Cukry (g): 19, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 617 kJ

Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 5.5, Sacharidy (g): 18.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 9.5, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Fazolky povaříme v osolené vodě 10 minut, vodu slijeme. Na oleji orestujeme cibulku (s čerstvě nadrceným pepřem), až zesklovatí, přidáme šunku, orestujeme. Přidáme fazolky, zastříkneme vínem a necháme odvařit. Podáváme jako přílohu k minutkám. Variace: vynecháme šunku, cibuli nahradíme na drobno pokrájeným česnekem.

Fotografie

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři