- Autor: MiryJamT
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Salát ledový | 50 |
| Brambory zimní | 200 |
| Cibule | 30 |
| Kuřecí prsa | 150 |
| Oleje (všechny druhy) | 10 |
| Paprika červená | 150 |
| Kečup | 30 |
| Česnek | 10 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, majoránka, kmín, (koření na kuře...)
Energetická hodnota celkem: 2135 kJ
Bílkoviny (g): 42,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 55,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Bramborák: Na hrubo nastrouháme brambory, cibuli, na jemno česnek, přidáme sůl, pepř, kmín a majoránku. Potřeme pánvičku polovinou oleje a pomalu smažíme z obou stran. Náplň: Na druhé půlce oleje osmažíme osolené maso (může se dle libosti nakořenit), přidáme papriku, trochu podusíme. Nakonec dáme kečup, případně trochu vody. Naplníme bramborák a přidáme trochu zeleninového salátu. Dobrou chuť :-)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






