- Autor: nantlova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hermelín 45 % průměr | 120 |
Kysaná smetana Olma 16% | 80 |
Pesto Genovese | 15 |
Rajčata sušená v oleji | 90 |
Rajčata | 500 |
Shmaky plátky | 200 |
Cibule šalotka | 30 |
Oleje (všechny druhy) | 15 |
Dochucovadla:
Bazalka, oregáno, pesto
Energetická hodnota celkem: 4950 kJ
Bílkoviny (g): 60,
Tuky (g): 77,
Sacharidy (g): 47,
SAFA (g): 34,
Cukry (g): 33,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1238 kJ
Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 19.3, Sacharidy (g): 11.8, SAFA (g): 8.5, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Olej, cibulka - přidáme rajčata, šmakoun, podusíme, zjemníme smetanou, pochutíme pestem, nakonec nakrájený hermelín, necháme lehce rozpustit. Podáváme s těstovinami.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.