- Autor: ZoraSiskova
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Houby čerstvé průměr | 450 |
Smetana 12 procent | 200 |
Dochucovadla:
Sůl,pepř,kmín,bobk.list,nové koření
Energetická hodnota celkem: 1700 kJ
Bílkoviny (g): 18,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 26,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 567 kJ
Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 8.7, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na másle necháme zesklovatět cibulku,přidáme lišky,osolíme,opepříme,okmínujeme,přidáme nové koření a bobk.list a dusíme do měkka.Na závěr přelijeme smetanou a necháme zavařit.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.