- Autor: STOB
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Citríno | 10 |
| Salát Hong - Kong (Bonduelle) | 60 |
| Kukuřice (Bonduelle) | 20 |
| Salát ledový | 50 |
| Brambory zimní | 150 |
| Cibule | 20 |
| Petržel - nať | 4 |
| Kopr | 5 |
| Pažitka | 4 |
| Máslo pomazánkové | 5 |
| Kapr | 150 |
Energetická hodnota celkem: 1707 kJ
Bílkoviny (g): 33,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 40,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Rybu omyjeme, osušíme, pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a okmínujeme. Petrželku, kopr a pažitku nasekáme nadrobno a utřeme s pomazánkovým máslem. Rybu potřeme bylinkovým máslem, vložíme na pekáček, poklademe na plátky nakrájenou cibuli a dáme péct do trouby. Pečeme zvolna, cca 25 -30 minut ve středně vyhřáté troubě. Podáváme s bramborem a zeleninovým salátem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






