TOPlist
Sledujte nás:

Kapr na bylinkovém másle, brambory, sterilovaný salát

Zpět
  • Autor: STOB
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1707 kJ

Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 40, SAFA (g): 4, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Rybu omyjeme, osušíme, pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a okmínujeme. Petrželku, kopr a pažitku nasekáme nadrobno a utřeme s pomazánkovým máslem. Rybu potřeme bylinkovým máslem, vložíme na pekáček, poklademe na plátky nakrájenou cibuli a dáme péct do trouby. Pečeme zvolna, cca 25 -30 minut ve středně vyhřáté troubě. Podáváme s bramborem a zeleninovým salátem.

Fotografie

Hodnocení (9 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

25. 08. 2011 00:56
Myslím, že to bude ńamka,zítra vyzkouším.

Naši partneři