- Autor: Novakova
- Uživatelský recept
- Porce: 15.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hovězí maso přední průměr | 150 |
| Vepřové libové průměr | 400 |
| Párky fitness | 150 |
| Zelí bílé kysané | 200 |
| Červená řepa | 250 |
| Voda | 2000 |
| Mrkev | 210 |
| Celer - bulva | 80 |
| Cibule | 105 |
| Sůl | 3 |
Energetická hodnota celkem: 8027 kJ
Bílkoviny (g): 129,
Tuky (g): 123,
Sacharidy (g): 70,
SAFA (g): 55,
Cukry (g): 40,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 535 kJ
Bílkoviny (g): 8.6, Tuky (g): 8.2, Sacharidy (g): 4.7, SAFA (g): 3.7, Cukry (g): 2.7, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






