- Autor: Sonule
- Doba přípravy (min.): 5
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Jahody | 90 | 
| Vločky ovesné | 40 | 
| Máslo čerstvé | 2 | 
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 1 | 
| Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 150 | 
Energetická hodnota celkem: 1116 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 11, 
                                                        Tuky (g): 7, 
                                                        Sacharidy (g): 40,
                                                        SAFA (g): 3,
                                                        Cukry (g): 14,
                                                        Vláknina (g): 3,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Postup přípravy
předvařené ovesné vločky zahřejeme spolu s mlékem, trochou třtinového cukru a půl lžičky másla. Posypeme skořicovým cukrem a posypeme čerstvým ovocem (jahody, banán)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









