- Autor: Sonule
- Doba přípravy (min.): 5
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Jahody | 90 |
| Vločky ovesné | 40 |
| Máslo čerstvé | 2 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 1 |
| Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 150 |
Energetická hodnota celkem: 1116 kJ
Bílkoviny (g): 11,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 40,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
předvařené ovesné vločky zahřejeme spolu s mlékem, trochou třtinového cukru a půl lžičky másla. Posypeme skořicovým cukrem a posypeme čerstvým ovocem (jahody, banán)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.







