- Autor: martina.poklembova
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 226 |
Paprika červená | 168 |
Hovězí kližka | 540 |
Pasírovaná rajčata | 190 |
Rajčata | 448 |
Česnek | 38 |
Fazole Heinz - průměr | 480 |
Kukuřice sterilovaná zlatá bez přidaného cukru (Bonduelle) | 140 |
Čokoláda hořká 50 % průměr | 25 |
Energetická hodnota celkem: 7021 kJ
Bílkoviny (g): 154,
Tuky (g): 43,
Sacharidy (g): 155,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 86,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 1170 kJ
Bílkoviny (g): 25.7, Tuky (g): 7.2, Sacharidy (g): 25.8, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 14.3, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
oprančíme maso, přidáme cibuli a chilli a počkáme až se vypaří voda. pak přidáme papriku, rajčata a česnek. až je všechno měkké přidáme povařené fazole a kukuřici, dochutíme kořením a přidáme čokoládu. vaříme dalších cca 10 min
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.