- Autor: JaninaDseznamcz
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Květák | 440 |
Vejce celá průměr | 180 |
Dochucovadla:
sůl,kmín
Energetická hodnota celkem: 1494 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 24,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 498 kJ
Bílkoviny (g): 9.3, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 2, Cukry (g): 4.7, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Uvaříme květák v páře.potom ho rozmačkáme a přidáme vajíčka.Umícháme na pánvi nebo v hrnci.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.