TOPlist
Sledujte nás:

hovězí na divoko

Zpět
  • Autor: yapayapa
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

bobkový list, tymián, nové koření, pepř celý, sůl

Energetická hodnota celkem: 9540 kJ

Bílkoviny (g): 217, Tuky (g): 100, Sacharidy (g): 110, SAFA (g): 66, Cukry (g): 66, Vláknina (g): 28, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1590 kJ

Bílkoviny (g): 36.2, Tuky (g): 16.7, Sacharidy (g): 18.3, SAFA (g): 11, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 4.7, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

nakrájená (nastrouhaná) zelenina se lehce osmahne na trošce oleje, hlavně cibule - skoro nasucho, maso vcelku také ze všech stran zprudka osmahneme - aby se "uzavřelo" a zůstalo šťavnaté, poté se osolí, malinko podlije vodou a spolu se zeleninou peče - dle masa 1,5-2 hodiny - je to vlastně základ na svíčkovou, ale ze zeleniny se pak nedělá smetanová omáčka, nechá se přírodní, podává se s bramborovou kaší

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři