- Autor: Carmen75
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu | 150 |
| Petržel - nať | 10 |
| Cibule | 10 |
| Rajčata | 25 |
| Hořčice (Heinz) | 5 |
| Ocet | 10 |
| Olej palmojádrový, kokosový | 10 |
| Olivy zelené | 25 |
| Olivy černé | 25 |
| Vejce celá průměr | 70 |
| Bílek | 35 |
| Treska | 100 |
Energetická hodnota celkem: 2260 kJ
Bílkoviny (g): 43,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 29,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1130 kJ
Bílkoviny (g): 21.5, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 14.5, SAFA (g): 6, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
1.V hrnci s vodou vařit fazole s vodou a solí, nekolikrat prerusit jejich var studenou vodou, aby zustali celá. Necháme vychladnout. 2. Nakousky nadrobit tresku a smíchat s fazolemi. 3. Přidat rajčata a na kostičky nakrájené vejce. Začlenit olivy. 4. Pro zálivkou smíchat olej s octem. Přidejte sůl a pepř. Přidáme hořčici, nakrájenou cibuli a petrželku. 5. Vse dohromady zamíchat. Je zde málo zálivky, muzete pridat více oleje, ale zmeni se tím energetická hodnota jídla.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






