- Autor: havrankova
- Doba přípravy (min.): 25
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Červená řepa | 200 |
| Celer bulva | 150 |
| Mrkev | 250 |
| Zelí čínské | 250 |
| Med | 50 |
| Olej palmojádrový, kokosový | 5 |
Energetická hodnota celkem: 2161 kJ
Bílkoviny (g): 12,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 104,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 78,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 540 kJ
Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 26, SAFA (g): 1, Cukry (g): 19.5, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
uvařenou červenou řepu nastrouhá, přidáme nastrouhanou mrkev, zelí, celer. Přidáme olivový olej, med, křen, sůl, pepř a vše promícháme
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






