TOPlist


cizrna na kari

  • Uživatelský recept
  • Autor: jitavejrov
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cizrna (v suchém stavu)300
Pór1
Choceňský jogurt smetanový bílý150

Energetická hodnota celkem: 5102 kJ

Bílkoviny (g): 62, Tuky (g): 30, Sacharidy (g): 171 SAFA (g): 12 Cukry (g): 39 Vláknina (g): 45 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1276 kJ

Bílkoviny (g): 15.5, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 42.8 SAFA (g): 3 Cukry (g): 9.8 Vláknina (g): 11.3 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

kari,sůl,bobkový list

Postup přípravy

Cizrnu přes noc namočíme,ráno slijeme a uvaříme do měkka.V hlubší pánvi rozpálíme trochu oleje,krátce orestujeme kari,přidáme nakrájený porek,jedno rajče a troško čerstvého zázvoru,osolíme,podlijeme vodou a uveříme.Když je vše uvařeno rozmixujeme zeleninu ponorným mixérem dohladka,přidáme cizrnu a bílý jogurt,dohutíme solí a prohřejeme.Podáváme s rýží

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma