TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

cizrna na kari

Zpět
  • Autor: jitavejrov
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

kari,sůl,bobkový list

Energetická hodnota celkem: 5102 kJ

Bílkoviny (g): 62, Tuky (g): 30, Sacharidy (g): 171, SAFA (g): 12, Cukry (g): 39, Vláknina (g): 45, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1276 kJ

Bílkoviny (g): 15.5, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 42.8, SAFA (g): 3, Cukry (g): 9.8, Vláknina (g): 11.3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Cizrnu přes noc namočíme,ráno slijeme a uvaříme do měkka.V hlubší pánvi rozpálíme trochu oleje,krátce orestujeme kari,přidáme nakrájený porek,jedno rajče a troško čerstvého zázvoru,osolíme,podlijeme vodou a uveříme.Když je vše uvařeno rozmixujeme zeleninu ponorným mixérem dohladka,přidáme cizrnu a bílý jogurt,dohutíme solí a prohřejeme.Podáváme s rýží

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři