- Autor: HaninaD
 - Doba přípravy (min.): 30
 - Uživatelský recept
 - Porce: 4.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Rýže dlouhozrnná (v suchém stavu) | 200 | 
| Hovězí mleté průměr | 500 | 
| Rajčata konzervovaná | 240 | 
| Rajčatová štáva | 160 | 
| Hrášek mražený | 100 | 
| Olej palmojádrový, kokosový | 5 | 
| Bujón Natur (hotový výrobek) | 10 | 
Dochucovadla:
Natur hovězí bujón 1 kostka, sůl
Energetická hodnota celkem: 8559 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 111, 
                                                        Tuky (g): 90, 
                                                        Sacharidy (g): 188,
                                                        SAFA (g): 43,
                                                        Cukry (g): 24,
                                                        Vláknina (g): 16,
                                                        Sůl (g): 4
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 2140 kJ
Bílkoviny (g): 27.8, Tuky (g): 22.5, Sacharidy (g): 47, SAFA (g): 10.8, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Na oleji opečeme mleté maso, přidáme nakrájená rajčata, rajčatovou šťávu a hrášek. Vmícháme opranou rýži a podlijeme 0,5l bujónu. Podle chuťi osolíme. Dusíme asi 12-15 minut s občasným mícháním.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






