- Autor: nadabula
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule šalotka | 50 |
Rýže Arborio (v suchém stavu) | 150 |
Máslo čerstvé | 15 |
Olej palmojádrový, kokosový | 10 |
Parmezán 25% | 25 |
Víno červené | 80 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 10 |
Energetická hodnota celkem: 3891 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 138,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1946 kJ
Bílkoviny (g): 11.5, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 69, SAFA (g): 11, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.